Matthijs Deken

Matthijs Deken

“Dare to lose now to exceed in the future!”

Het leven is rijk aan successen, tegenslagen, kansen en mogelijkheden. Wat doe je ermee? Dat intrigeert mij in het bijzonder. Iedere dag weer is het een uitdaging om “te zijn” (to be) of  “niet te zijn” (not to be). De enige die dit in kan vullen ben jij zelf.  In mijn ogen is het dus niet: “Wat is het leven?” Maar: “Wat haal je uit het leven?”

Gedurende mijn leven staat sport centraal. Ik kom uit een echte sportfamilie. Hierdoor heb ik mijzelf in verschillende sporten kunnen ontwikkelen. Tennis en voetbal waren mijn sporten en uiteindelijk is tennis mijn hoofdsport geworden. Welke sport ik ook beoefende, presteren stond bij mij altijd centraal. In mijn werk is dit niet anders. Gedurende 20 jaar, train en coach ik op verschillende niveau’s individuen en teams in de tennissport. Voor mij is het iedere keer weer de uitdaging om iedere speler individueel en/of in een team maximaal te laten presteren en zijn of haar “persoonlijke top” te laten bereiken. Omdat niemand hetzelfde is maakt dat het vak juist enorm boeiend. Naast het trainen en coachen heb ik met mijn bedrijf op verscheidene tennisparken voor een langere periode de training, het personeel en de organisatie verzorgd.

De wil om mensen maximaal te laten ontwikkelen is voor mij de grootste drijfveer. De drive om dit verder te ontwikkelen in het bedrijfsleven heeft bij mij altijd al gespeeld.

Tegenwoordig coach en train ik ook individuen en teams uit het bedrijfsleven. Daarnaast ben ik ondernemerscoach en maak ik onderdeel uit van het Entrepreneur Platform.