Beïnvloeden

Beïnvloeden

 Effectief beïnvloeden

Heeft u wel een situaties meegemaakt waarvan u achteraf dacht: Als ik dit anders had aangepakt, had ik er misschien wel meer uit kunnen halen? Bij het uitvoeren van uw werkzaamheden komt u dagelijks in situaties terecht waarbij het effectief beïnvloeden van anderen een belangrijke rol kan spelen. Als u bijvoorbeeld een opdracht binnen wilt halen, dan moet u anderen er vaak van zien te overtuigen dat u de juiste persoon bent. Maar hoe pakt u dit aan? En hoe kunt u situaties zo beïnvloeden dat deze in uw voordeel uitpakken?

Hiervoor is het allereerst belangrijk een goed beeld te krijgen van uw kwaliteiten. Zelfkennis gaat gepaard met zelfsturing en op deze manier wordt het gemakkelijker om situaties naar uw hand te zetten een effectiever te zijn. Daarnaast is het goed om u bewust te worden van het feit dat er verschillende stijlen van beïnvloeden zijn. Met deze stijlen moet u constant leren spelen, omdat elke situatie anders is en om een andere stijl kan vragen.
Effectief Beinvloeden

In een training effectief beïnvloeden van BL1NK gaan we allereerst aan de slag met de verschillende stijlen van beïnvloeden en met uw kwaliteiten. Vervolgens zult u door verschillende praktijkcases leren hoe u de stijlen kunt toepassen op anderen en zullen we tevens zien wat voor effect dit heeft op de betreffende situatie. Belangrijk is om te experimenteren met stijlen waar u wellicht wat minder mee heeft en te kijken hoe dit overkomt op anderen. Bent u bijvoorbeeld nog geloofwaardig voor de doelgroep?

 

informatie aanvragen