Management training

Management training

Management training

Management training bij BL1NK spitst zich toe op u als manager van een team of leider in een organisatie. In uw dagelijkse werk krijgt u steeds vaker te maken met complexe vraagstukken. Als leider moet u hier standpunt in nemen en de knoop doorhakken als eindverantwoordelijke. Daarnaast geeft u als manager leiding aan een team of aan verschillende afdelingen binnen uw holding of organisatie. Het is uw taak om zowel op persoonlijk vlak relaties aan te gaan met uw teamleden/medewerkers als het zakelijk belang in acht te nemen. Daarbij krijgt u vanuit alle richtingen feedback op bepaalde handelingen, beslissingen of acties. Bovendien krijgt u het te horen wanneer er dingen niet goed gaan of anders moeten (klachtmanagement).

Management training en management coaching bij BL1NK staat in het teken van de vertaling van de topsportfilosofie naar de organisatie waar u in werkt. Op deze manier leert u anders naar situaties kijken en dit brengt u tot andere inzichten.cropped-Schermafbeelding-2014-12-02-om-09.40.52.png

Bent u op zoek naar:

  • een sparringspartner of klankbord voor uw ideeën, vraagstukken of problemen?
  • een spiegel om te kijken wat u doet en waar u staat?
  • de juiste weg voor uw team of organisatie?
  • zelfreflectie?
  • het gezamenlijk aanpakken van praktijkcases in uw organisatie?
  • een management coach?

Bent u vastberaden en gemotiveerd om uzelf open te stellen en de confrontatie met uzelf aan te gaan om vervolgens uit te blinken en te weten te komen of u op de goede weg bent?

informatie aanvragen