Sportsprekers

Sportsprekers

Sportsprekers / Sport speakers

De coaches van BL1NK beschikken allemaal over verschillende ervaringen in zowel de topsport als het bedrijfsleven. Deze ervaringen worden gebundeld in verschillende presentaties. Daarnaast biedt het netwerk van BL1NK ook tal van inspirerende sportsprekers / sport speakers die u en uw team kunnen inspireren vanuit hun persoonlijke ervaringen. De presentaties zullen gepaard gaan met veel interactie en opdrachten, zodat hetgeen gepresenteerd wordt, ook daadwerkelijk tot de praktijk gaat behoren. Inspiratie, confrontatie en doen door te denken en denken door te doen staan centraal tijdens deze presentaties.

Heeft uw bedrijf of hebben uw medewerkers al een aantal tegenslagen te verwerken gehad en wilt u geïnspireerd worden door het levensverhaal van Bastiaan Ruitenga? Na blind en verlamd te zijn geweest en verschillende andere tegenslagen te verwerken kreeg, wist hij door te zetten en op topsportniveau terug te komen.

Bent u benieuwd naar de dunnen lijn tussen de topsport en het bedrijfsleven? Remy de Wit is hoofdcoach van het CTO Talentenprogramma van dames basketbal in Amsterdam en van het Nederlands jeugdteam. Naast coachen heeft hij veel te maken met het bedrijfsleven en merkte op dat veel kernwaarden uit de topsport te relateren zijn aan het bedrijfsleven en andersom. Wilt u wat meer van de sportgedachte in uw bedrijf of organisatie brengen? Dan is deze presentatie uitermate geschikt.Sportsprekers, sport speakers

Wat is een succesvol team en uit welke kernkwaliteiten bestaat deze? Elk team bestaat uit verschillende individuen die op hoger niveau samen moeten werken om een bepaald doel te bereiken. Wat is ervoor nodig zodat iedereen 100% commitment heeft en vol voor dat doel gaat? Wat zijn nog meer kwaliteiten waar een succesvol team uit bestaat. Remy de Wit en Matthijs Deken praten vanuit hun ervaring met teams in zowel de sport als het bedrijfsleven over dit onderwerp.

Fouten maken wordt vaak geassocieerd met iets negatiefs. Dat is ook logisch want fouten kosten vaak tijd, geld of energie. Maar van fouten worden mensen ook wijzer. Daarnaast moet u zich afvragen of die fout nou daadwerkelijk ook wel zo erg is. Soms moet je nu eenmaal risico durven nemen om te weten of iets kan of hoe iets werkt. Durf dat risico dan ook te nemen en durf te verliezen. Creër als manager of leidinggevende ook een omgeving waar fouten maken mag zodat mensen ook durven te verliezen, om er vervolgens beter van te worden.

Deadlines halen, onverwachte omstandigheden, veranderende situaties… Herkent u dit? Ineens komt er meer druk op uw opdracht te staan en wordt van u verwacht dat u snel kunt reageren en in kunt spelen op de situatie. Presteren onder druk komt niet alleen in de topsport voor, maar dus ook bij u op kantoor. Hoe gaat u hiermee om? Heeft u deze druk nodig en presteert u daardoor beter of gaat er juist van alles mis als de deadline dichter bij komt? Remy de Wit zal u in een presentatie alle ins en outs geven van presteren onder druk in de topsportwereld. Vervolgens wordt ook de vertaling gemaakt naar het bedrijfsleven. Duidelijk zal worden hoe u hier het beste mee om kunt gaan.

Heeft uw team of organisatie een boost nodig en wilt u geïnspireerd worden door verschillende verhalen, allen met een randje topsport? Wilt u een gewenst thema vanuit andere invalshoeken belichten? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

informatie aanvragen