Teamcoaching

Teamcoaching

Teamcoaching                                                                                                                     

Groepscoaching, ofwel Teamcoaching, staat bij BL1NK volledig in het teken van het coachen van meerdere teamleden, richting een bepaald doel. Het doel wordt door u bepaald. We doen dit aan de hand van onze succesvolle BL1NKW1NS Tactiek, wat al vele teams naar een hoger niveau heeft getild. In deze teamtraining kijken we wat u individueel, maar ook als team belangrijk vindt, op weg naar het realiseren van het gestelde doel. Maar is het doel wel voor iedereen duidelijk en gelden deze kernwaarden voor alle teamleden? En wat nou als anderen jouw individuele waarden niet of minder belangrijk vinden? Onze teamcoaching zorgt ervoor dat er een ontwikkeling plaatsvindt van een groep naar een team.

In de visie van BL1NK is een team een groep mensen dat samen naar 1 doel streeft, waarbij iedereen optimaal samenwerkt en waarbij er tussentijds ook ruimte is voor het behalen van persoonlijke doelen zonder dat hierbij het teamdoel in het gedrang komt.

We beginnen daarom bij deze teamtraining met het teamdiagram, om vervolgens uw eigen unieke teampiramide samen te stellen, volgens onze BL1NKW1NS Tactiek. Via deze tactiek wordt duidelijk welke kernwaarden uiteindelijk leidend zijn voor het team. Wanneer uw unieke tactiek definitief is, vormt dit een leidraad voor alle werkzaamheden, projecten of activiteiten die u in het vervolg zult ondernemen. De BL1NKW1NS Tactiek zorgt voor verheldering binnen uw team zTeamcoaching, Teamtrainingodat u weet waar uw kracht ligt.

Onze teamcoaching is inspirerend, interactief en soms ook confronterend. Door middel van verschillende teamgames maakt u zelf uw situatie inzichtelijk en dit zorgt voor een betere samenwerking, meer vertrouwen en een groter commitment bij uw teamleden! Een nieuw en innovatief concept wat uw team of organisatie veel duidelijkheid zal geven.

Heeft u het gevoel dat uw team een opfrisser kan gebruiken? Vraag via onderstaande button meer informatie aan over de mogelijkheden en we nemen snel contact met uw op!

informatie aanvragen