Teamspirit

Teamspirit

Teambuilding

Informatie aanvragen

Algemeen
Nieuwe spelers, een nieuwe trainer of coach, nieuwe leidinggevenden en nieuwe medewerkers: zowel in de (top)sport als in het bedrijfsleven krijgt u wellicht te maken met het toetreden van nieuwe mensen in een team of het al dan niet noodgedwongen uitzetten van teamleden. Iedereen heeft zijn eigen ideeën, waarden en normen en wanneer dit niet bespreekbaar wordt gemaakt, kunnen er zich lastige situaties voordoen. Daarom zijn begrippen als samenwerking, communicatie, teamgeest en plezier erg belangrijk.

Teams presteren vaak beter wanneer de leden on the job goed kunnen samenwerken en er een constructieve omgeving is gecreëerd. Maar wat is hiervoor nodig en in hoeverre wordt hier aandacht aan gegeven binnen teams in bijvoorbeeld de sportwereld, het bedrijfsleven en het onderwijs? Als u naar uw organisatie kijkt, bent u dan op de hoogte van de teamgeest onder uw mensen? En in hoeverre bent u daar tevreden mee? Tijdens het onderdeel teambuilding van BL1NK behandelen we de essentie van teambuilding en zult u zelf ondervinden wat teambuilding voor invloed heeft op de tevredenheid binnen uw team. Dit wordt gekoppeld aan de verschillende doelstellingen die u met uw team heeft. Het gaat o.a. over vertrouwen, commitment, samenhang, doelen en communicatie.

Voor wie?
Deze workshop is geschikt voor iedereen die teambuilding toe wil passen op zijn/haar team zowel in de sport, het bedrijfsleven als in andere sectoren. Ook teams die al een tijd samen actief zijn, kunnen voor teambuilding kiezen om de band met elkaar te versterken.

Doelen
De doelstelling van deze workshop is om u het belang van teambuilding in te laten zien en de teamgeest te versterken.

Inhoud
Aan de hand van teambuildingsoefeningen met betrekking tot de verschillende onderwerpen die van belang zijn binnen een team (communicatie, commitment, vertrouwen, enz.) zult u zelf ondervinden wat teambuilding met uw team kan doen. BL1NK biedt dit aan in de vorm van (inter)actieve dagen waarbij u leert door te doen en te doen door te leren. BL1NK kan zowel een eenmalige dag, als meerdere teambuildingsdagen voor u verzorgen.