Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap

Effectiever leiding geven aan uw team   

Volgens BL1NK is er geen alomvattende omschrijving die de term leiderschap goed weergeeft. Leiderschap is iets van jezelf, iets wat in je zit. Iedereen doet dit op zijn of haar eigen manier, omdat elk individu uniek is. Een coach of manager die directief is en de lijnen uitzet, kan net zo’n goede leider zijn als een coach of manager die zijn of haar team meer bij beslissingen betrekt. Het is maar net met welke individuen u werkt, welke behoeften zij hebben en wat zij van u als leider verwachten. Persoonlijk leiderschap betekent voor ons dat u uw team of organisatie kunt motiveren en kunt inspireren om toe te werken naar het gezamenlijke doel, waarbij u uw teamleden tegelijkertijd als leider ook ruimte geeft om persoonlijke doelen te bereiken.

Leiderschapstraining, persoonlijk leiderschapIn de leiderschapstraining(en) van BL1NK leert u om uw persoonlijke leiderschapsstijl te herkennen en vervolgens te ontwikkelen. Wat zijn uw sterke punten en op welke manier zet u deze op dit moment in? In hoeverre heeft dit direct of indirect resultaat en wat zijn die resultaten dan?

In de leiderschapstraining(en) die wij verzorgen, gaan we met ook leiders en teams aan de slag om leiders meer inzicht te geven in zichzelf. Wanneer we met teams werken, analyseren we naar het gedrag dat een leider vertoont, met daarbij tegelijkertijd het directe of indirecte gedrag van de teamleden dat hierop volgt.

Informatie aanvragen