Executive coaching

Executive coaching

Executive coaching

Executive Coaching (zie ook management coaching) bij BL1NK spitst zich toe op u als manager van een team of leider in een organisatie. In uw dagelijkse werk krijgt u steeds vaker te maken met complexe vraagstukken. Als leider moet u hier standpunt in nemen en de knoop doorhakken als eindverantwoordelijke. Daarnaast geeft u als manager leiding aan een team of aan verschillende afdelingen binnen uw holding of organisatie. Het is uw taak om zowel op persoonlijk vlak relaties aan te gaan met uw teamleden/medewerkers als het zakelijk belang in acht te nemen. Daarbij krijgt u vanuit alle richtingen feedback op bepaalde handelingen, beslissingen of acties. Bovendien krijgt u het te horen wanneer er dingen niet goed gaan of anders moeten (klachtmanagement).Executive Coaching

BL1NK heeft de beschikking over een executive coach (Matthijs Deken) die gespecialiseerd is in het coachen van managers en leidinggevenden. Dit doet hij vanuit zijn eigen ervaring als ondernemer en vanuit de kennis die hij in deze 20 jaar heeft opgebouwd. Daarnaast coacht hij ondernemers richting ondernemerschap via de E-Scan van Entrepreneur Platform. Zijn executive coaching stijl is confronterend, open en eerlijk. Daarbij houdt hij u een spiegel voor, om vervolgens door te pakken naar uw werkelijke coachvraag.

Bent u op zoek naar:

  • een sparringspartner voor uw ideeën, vraagstukken of problemen?
  • een spiegel om te kijken wat u doet en waar u staat?
  • de juiste weg voor uw team of organisatie?
  • zelfreflectie?
  • het gezamenlijk aanpakken van praktijkcases in uw organisatie?
  • een executive coach?

Bent u vastberaden en gemotiveerd om uzelf open te stellen en de confrontatie met uzelf aan te gaan om vervolgens uit te blinken en te weten te komen of u op de goede weg bent?

informatie aanvragen