Video Interactie Begeleiding

Video Interactie Begeleiding

Video Interactie Begeleiding

Bent u als coach, manager, leidinggevende of teamlid benieuwd naar hoe u voor een groep staat of hoe u een vergadering voorzit? Komt uw boodschap ook wel echt over op uw doelgroep? Wat ziet u uzelf doen en hoe kunt u dit verbeteren of aanscherpen voor nog meer effectiviteit? BL1NK biedt video interactie begeleiding waarin we uw prestaties opnemen op video en achteraf gaan reflecteren. Dit doet u met behulp van één van onze coaches, die gespecialiseerd is op het gebied van persoonlijke effectiviteit en communicatie. 

Samen met uw coach, bekijkt u tijdens deze communicatietraining uw verbalen en non-verbale gedrag en houding. Correspondeert dat wat u zegt bijvoorbeeld met dat wat u non-verbaal uitstraalt. Kunt u bijvoorbeeld uw verhaal nog meer kracht bij zetten door uw handen te gebruiken of door uw stem anders te gebruiken. BL1NK Coach Remy de Wit heeft al voor tal van teams in zowel de sport als het bedrijfsleven gestaan en daarbij veel ervaring opgedaan met betrekking tot het overbrengen van een boodschap. Hoe u die boodschap overbrengt, hangt af van uzelf maar ook vVideo Interactie Begeleidingan uw doelgroep. Hier moet u uiteraard op inspelen.

Tijdens de video interactie begeleiding wordt u geconfronteerd met uw handelingen en wordt u letterlijk een spiegel voorgehouden. Het overbrengen van uw boodschap richting uw doelgroep staat centraal. Of u nu een vergadering leidt of een presentatie moet geven, de communicatietraining met daarbij de video interactie begeleiding van BL1NK zal u verder brengen. Ook het doel wordt hierin meegenomen. Is het bijvoorbeeld uw opdracht om een groep te overtuigen van een bepaalde visie, of wilt u anderen inspireren. In beide gevallen hanteert u een andere communicatiestijl. Tijdens de communicatietraining gaan we spelen met die stijlen om te kijken welke het meest effectief is. Door dat het opgenomen wordt, ziet u ook direct het resultaat en kunt u ook zien of dit bij u als persoon past.

informatie aanvragen