Mentale vaardigheden

Mentale vaardigheden

Verbeter uw mentale vaardigheden

 Zowel in de topsport als het bedrijfsleven staan mensen dagelijks onder druk van resultaten die zij willen behalen. Sommigen hebben die druk nodig, maar anderen kunnen hier niet mee omgaan. Weet u waar die grens voor u ligt en hoe zit het met uw mentale vaardigheden en weerbaarheid.

Naast het talent van een sporter of werknemer, spelen mentale vaardigheden en mental coaching een steeds grotere rol bij maximaal presteren. Wanneer u zichgoed voelt bent u tot andere prestaties in staat, dan wanneer u niet lekker in uw vel zit. De redenen hiervoor lopen sterk uiteen en zijn niet van vandaag op morgen opgelost. Belangrijk is om allereerst te erkennen dat u zich in die situatie bevindt, om vervolgens stappen te maken richting uzelf goed voelen. Er wordt een beroep gedaan op uw mentale vaardigheden en mentale weerbaarheid, wanneer een situatie zodanig verandert dat u zich moet aanpassen. U bent iets anders gewend en de vraag is hoe u hiermee zult omgaan. Winst en verlies, omgaan met teleurstellingen, in de flow raken, de invloed van de omgeving en veranderende situaties: dit 25. Mentaal (R)zijn slechts een aantal onderdelen waar BL1NK u in kan coachen en begeleiden.

Leer bij onze mentale training uw focus langer vast te houden, controle te houden over de situatie, om te gaan met tegenslagen en uw mindset op het doel te krijgen en te houden. Onze mental coaching staat in het teken van het zelf ervaren van bepaalde vormen van mentale vaardigheden en weerbaarheid, zodat u situaties leert herkenen en terug kunt grijpen op het focussen van uw aandacht.

informatie aanvragen