• BL1NK

  • Uitblinken

Bedrijfsscan in 1 dag!

Wilt u weten waar u op dit moment staat met uw organisatie of afdeling? Te weten komen of uw medewerkers (nog) voldoende gemotiveerd, betrokken en tevreden zijn over hun taken, arbeidsomstandigheden of het team waarin gewerkt wordt? Bent u daarnaast op de hoogte van de onderlinge verhoudingen, eventuele irritaties en de wensen en behoeften van uw werknemers en/of teamleden? Besteedt u tenslotte ook genoeg tijd en energie aan de waardering van diegenen die zich volledig inzetten om de doelen te bereiken?

BL1NK BEDRIJFSSCAN

BL1NK biedt nu de Bedrijfsscan in 1 dag. Een realitycheck van de huidige stand van zaken en tevens om te achterhalen of alle neuzen nog dezelfde kant op staan en het doel nog binnen bereik is. De coaches gaan aan de slag met u en uw team en op basis van uw vraag/kwestie of probleem maken wij voor u een aanbod op maat. Na 1 dag zult u concrete resultaten in handen krijgen en weten waar u met uw organisatie of afdeling staat. BL1NK kan u vervolgens ook ondersteunen in het vervolgtraject, indien nodig en wenselijk.

Wilt u de Bedrijfsscan in 1 dag uitvoeren binnen uw organisatie of afdeling? Neem dan via onderstaande button vrijblijvend contact met ons op!

 

Informatie aanvragen