Coaching

Coaching

Coaching                                                                                                                                             informatie aanvragen

Coaching houdt volgens de visie van BL1NK het volgende in:

‘Een vorm van begeleiding waarbij we u ondersteuning bieden in het behalen van uw persoonlijke doel of teamdoel.’ Na het in kaart brengen van de huidige situatie, gaan we met u en/of uw team in gesprek over uw gewenste situatie. Wat is dit en wat is ervoor nodig om dit te bereiken? Welke veranderingen moeten er gaan plaatsvinden en hoe kunt u daar het beste mee omgaan. Net als in de topsport confronteren wij u met uzelf en de situatie, met als doel u nieuwe inzichten te laten geven vanuit een andere, wellicht onverwachte hoek.

Een coaching traject bij BL1NK is niet alleen stil zitten en luisteren. Het is vooral doen door te denken en denken door te doen. Actief aan de slag gaan, zelf ervaren, zelf in beweging komen en ook in gesprek komen met anderen. Wij geven u de verantwoordelijkheid en vrijheid over uw eigen ontwikkeling en zullen u daarin begeleiden. Durft u het aan om die verantwoordelijkheid te nemen? We noemen dit ook wel resultaatgericht coachen.

We bieden onze coaching aan in verschillende vormen. Individuele coaching is 1-op-1 cCoachingoaching waarbij u samen met uw coach werkt aan uw persoonlijke doelen. Bij teamcoaching gaan we aan de slag met uw team en stellen we een programma op maat samen voor het doel dat u als manager of leidinggevende heeft vastgesteld. Bij executive coaching ofwel management training fungeren onze coaches als sparringspartner, klankbord of spiegel voor managers, leidinggevenden en bestuurders. Wanneer u kiest voor business coaching, lopen wij één of meerdere dagen mee met u op de werkvloer en letten op uw gedrag in verschillende situaties. Wat straalt u uit richting uw medewerkers? Hoe komt dit over en heeft u dit in de gaten? Daarbij gaan we ook in gesprek met uw medewerkers om de huidige situatie te bepalen. In een evaluatie met u presenteren wij onze bevindingen en begeleiden u in dit traject. Bij een coaching traject m.b.t. video interactie begeleiding filmen wij u bijvoorbeeld tijdens het geven van een presentatie en evalueren dit achteraf samen met u. Hoe is uw houding? Correspondeert uw verbale gedrag met uw non-verbale gedrag? Op deze manier kunt u uzelf hierin op een snelle en eenvoudige manier ontwikkelen.

Gaat uw organisatie veranderen van structuur of vindt er een reorganisatie plaats? BL1NK zorgt ervoor dat dit op een effectieve en efficiënte manier zal verlopen. U krijgt te maken met verschillende meningen. Sommigen zien er de voordelen van in, maar veel medewerkers wellicht ook niet. Hoe gaat u hiermee om? Communicatie is daarin de belangrijkste factor. Een communicatietraining van BL1NK begint dan ook met: Wat is communicatie nu eigenlijk en op welke manier communiceert u op dit moment? Komt uw communicatie ook over zoals u dat bedoeld heeft?

Wilt u succesvol coachen? Kies dan hierboven de vorm van coaching die het beste past bij uw situatie en neem contact met ons op. Direct informatie aanvragen? Klik dan op onderstaande button.

informatie aanvragen